Сè што Ви е потребно за Вашиот бизнис

Оnivo е бесплатна и најсовремена веб апликација за оперативно работење. Работете преку паметен телефон, таблет или лаптоп; во секое време!

ПРЕКУ 10.000 Задоволни корисници
Работна Табла

Комплетна финансиска анализа на едно место

Работната табла во Ониво Ви овозможува да имате брз и целосен финансиски преглед на вашата компанија. Моќни извештаи на работната табла ви даваат реална слика за состојбата на вашиот бизнис во секое време. Некои од тие извештаи се:

Работна Табла

Напредни графикони за целосна прегледност

Напредните графикони ви овозможуваат брз преглед на вкупен износ кој е фактуриран (со сино) и износ кој е наплатен (со зелено) за секој месец поединечно. Исто така имате целосна евиденција во сите приливи/плаќања според датум, како и преглед на фактури што доспеваат наскоро.

Документи

Креирајте професионални документи со Вашето лого за само неколку секунди.

Е-Фактура

Лесно испраќајте електронски документи - како никогаш досега.

Наплата

Комплетен преглед во ефикасноста на Вашата наплата.

Магацин

Издавање на магацински документи за влез, излез и порамнување.

Залихи

Следење на залихи на артикли во магацин, во реално време.

Известувања

Предупредување за намалени залихи на артикли во магацин.

Трошоци

Следење и категоризација на трошоци настанати во работењето.

Потсетник

Потсетник за навремено плаќање на доспеани влезни фактури и долгови.

Анализи

Прецизна анализа и увид во трошоци направени за одреден временски период.

Пристап

Onivo е секогаш со Вас. Работете од Вашата канцеларија, од дома или од плажа.

Безбедност

Безбеден пристап кон Вашиот профил со SSL сертификат.

Заштита

Секојдневен повеќе степен backup на 3 различни континенти.

Ониво ја олеснува работата на 10.000+ корисници низ цела Македонија

Ониво е бесплатна, најнапредна и најлесна веб апликација за фактурирање и материјално работење. Работете преку телефон, таблет или лаптоп во секое време. 

Активни корисници
0 К+
Нови документи дневно
0 К+
испратени фактури
0 К+
години на пазарот
0 +