Флексибилни пакети според Вашите потреби!

Onivo е засекогаш БЕСПЛАТЕН, но доколку имате потреба од посложени и побројни функционалности, Ви нудиме различни пакети според Вашите потреби.

БЕСПЛАТЕН

0 MKD

месечно

За почетници или оние кои сакаат да го тестираат Ониво

СТАНДАРД

590 MKD

месечно

Совршено за микро/мали компании кои имаат потреба од повеќе функционалности

ПРЕМИУМ

1180 MKD

месечно

Безкомпромисен избор на функционалности и капацитет

БЕЗ скриени трошоци! Onivo никогаш не наплаќа месечни или годишни одржувања. Користете го колку сакате и кога сакате.

* Платените пакети се купуваат во периоди од 3, 6 или 12 месеци.
** Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ од 18%.

Ониво ја олеснува работата на повеќе од 10.000 корисници во Македонија!

Ониво е бесплатна, најнапредна и најлесна веб апликација за фактурирање и материјално работење. Работете преку телефон, таблет или лаптоп во секое време. 

Активни корисници
0 K+
НОВИ ДОКУМЕНТИ ДНЕВНО
0 K+
ИСПРАТЕНИ ФАКТУРИ
0 К+
ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ
0 +