Сè што Ви е потребно за Вашиот бизнис

Оnivo е бесплатна и најсовремена веб апликација за фактурирање.
Работете преку паметен телефон, таблет или лаптоп; во секое време!


Засекогаш Бесплатно!
Без комплицирани инсталации, без месечни одржувања, без скапи сервери!

Заштитете ги дрвјата и заштедете - со Onivo! Дознај повеќе →

Импресионирајте ги Вашите клиенти
со професионални фактури

Креирајте професионални документи со Вашето лого за само неколку секунди.

Лесно испраќајте електронски документи - како никогаш досега.

Комплетен преглед во ефикасноста на Вашата наплата.

Издавање на магацински документи за влез, излез и порамнување.

Следење на залихи на артикли во магацин, во реално време.

Предупредување за намалени залихи на артикли во магацин.

Следење и категоризација на трошоци настанати во работењето.

Потсетник за навремено плаќање на доспеани влезни фактури и долгови.

Прецизна анализа и увид во трошоци направени за одреден временски период.

Onivo е секогаш со Вас. Работете од Вашата канцеларија, од дома или од плажа.

Безбеден пристап кон Вашиот профил со SSL сертификат.

Onivo e Вашиот аналитичар. Целосно организирани извештаи за Вашата работа.

Onivo ги сака сите!

Onivo работи на сите уреди!

Onivo работи на сите модерни прелистувачи, уреди и оперативни системи. Од паметни телефони, таблети, лаптоп компјутери до домашни компјутери - cè што Ви е потребно е интернет врска и Onivo ќе биде секогаш со Вас!

Флексибилни цени за врвни пакети!

Onivo е засекогаш БЕСПЛАТЕН, но доколку имате потреба од посложени и побројни функционалности, Ви нудиме платени пакети по најпристапни цени.


Основен

 • 10 партнери
 • 25 артикли
 • Неограничен број на документи
 • 1 корисник
 • 1 банкарска сметка
 • Домашна валута и јазик
 • Модул „Магацин“
 • Модул „Трошоци“
 • Модул „Малопродажба“
 • Премиум Поддршка
 • Onivo Брендинг

Премиум

 • Неограничен број на партнери
 • Неограничен број на артикли
 • Неограничен број на документи
 • 10 корисници
 • 3 банкарски сметки
 • Странски валути и јазици
 • Модул „Магацин“
 • Модул „Трошоци“
 • Модул „Малопродажба“
 • Премиум Поддршка
 • Изборен Onivo Брендинг

БЕЗ скриени трошоци!
Onivo никогаш не наплаќа месечни или годишни одржувања.
Користете го колку сакате и кога сакате.

* Платените пакети се купуваат на периоди од 3, 6 или 12 месеци.
** Цените се изразени во денари со вклучен ДДВ од 18%.


Без комплицирани инсталации, без месечни одржувања, без скапи сервери!

На кој начин се врши плаќање на месечната претплата?

Onivo е засекогаш бесплатен. Плаќање се врши само за класик и премиум пакет врз основа на добиената про-фактура за однапред избраниот период.

Дали сум обврзан со договор?

Никако! Можете во секој момент да ја откажете или промените Вашата претплата, без дополнителни трошоци.

Што доколку сум незадоволен?

Ако од било која причина сте незадоволни од Onivo, средствата ќе Ви бидат вратени. Вашето задоволство ни е најважно.

Имате уште прашања во врска со Onivo?

Дознајте повеќе на страната „Често поставувани прашања“ →